lørdag 25. januar 2014

Nytt år og nye muligheter...

...til å bli ferdig med ting!

Det har blitt litt lite oppdatering på bloggen i det siste, jeg kan ikke skylde på stort annet enn jul og planlegging og feiring av 50-årsdag. Jupps, min! :-)

Det ble en flott feiring med mange hyggelige folk, masse mat og gode kaker - og selvfølgelig mange flotte gaver! Blant annet fikk jeg mitt helt eget kamera, så det må jeg jo prøve ut litt :-) Så nå har jeg tatt litt bilder av alt jeg holder på med og som ikke er helt ferdig ennå. Og mens jeg testet kameraet for første gang så fikk jeg med meg en kjent "utsikt" jeg har når jeg strikker, hekler og koser meg! Her har jeg PC, tekopp, garnender, saks og heklenål ;-) Alt man trenger vel?


Ellers har jeg latt meg inspirere av Annette som har bloggen My Rose Valley i det siste, og det har resultert i en del flere farger enn jeg har vært vant til, og mye hekling i det siste.

Begynnelsen på et fangteppe til mamma bl.a, her har jeg brukt rester (og litt nytt) etter babyteppet til Johanne, men jeg gikk tom for garn før jeg var ferdig. Så nå lurer jeg på om jeg skal kjøpe mer garn i masse farger, eller om jeg skal lage en bred kant på begge sider... Tror det blir mer garn :D Jeg skal en tur til Bergen i februar, så da kan jeg sikkert finne veien til Hillesvåg Ullvarefabrikk og hamstre litt herlig Hjertegarn i masse klare lekre farger!!


Jeg ble så fornøyd med blomsterteppet til Oda, så jeg måtte hekle flere blomster... Denne gangen i Tilda fra Svarta Fåret, som finnes i masse fine farger. Jeg lager en liten vri på dette og har EN lapp av hver farge med hvit blomst og farget kant, håper det blir litt kult :-)


Nordic Shawl er også en inspirasjon fra Annette, og førte til et nytt hyggelig garnbekjentskap, Bergere de France Ideal.


Jeg måtte bestille flere farger og har planer om å hekle et fargerikt bestemorrute-teppe av det :-) Her er noen av fargene, jeg gleder meg!!

1 kommentar:

Mia sa...

Du har virkelig fastnet i heklingen nå og fint blir det jo. Slike tepper er bestandig like gode å ha over kne forran tv'n. Har du forresten sett at det begynt en spinnegruppe i Drm?https://www.facebook.com/groups/129298807245970/ Gøy om du og ble med :)